O nás

Home > About Us

Učiť sa, hrať a spoznávať svet

Čarovné miesto pre učenie a zábavu

Happyland je miestom, kde deti objavujú čaro každodenných okamihov. Naše prostredie podporuje zdieľanie zážitkov, spoločné hry a spoluprácu. Naši malí dobrodruhovia rastú v atmosfére plnej lásky a bezpečia, kde každý deň prináša nové možnosti na učenie a osobný rozvoj. V našej škôlke sa deti učia s radosťou a objavujú svet s nadšením a zvedavosťou.

Lucia Hablovičova

Prečo si vybrať práve nás?

Výber správnej škôlky dokáže ovplyvniť celý život

V Happylande veríme, že zdravé sociálne vzťahy je potrebné budovať už v rannom detstve. Prvé priateľstvá môžu pretrvať celý život a ovplyvnia osobnosť a charakter dieťaťa.

Naše skúsené pani učiteľky vytvárajú podnetné prostredie, v ktorom sa deti učia budovať priateľstvá, rozvíjať empatiu a rozpoznať hodnotu tímovej práce. Snažíme sa poskytovať individuálnu starostlivosť a podporu, ktorá pomáha deťom objaviť svoje jedinečné talenty a schopnosti. Našim cieľom je pozitívne ovplyvniť každý život, ktorý nám je zverený.

Spoznajte našich pedagógov

Lucka

Riaditeľka HappyLand

Majiteľka a riaditeľka súkromnej škôlky HappyLand, vyštudovaná pedagogička s dlhoročnou praxou, zakladateľka OZ Svetluška, doma mama Thea a vo voľnom čase vášnivá cestovateľka a záhradkárka. 

Katka

Učiteľka Stars class

Študentka Pedagogickej Fakulty, doma mama Mathiaska, vo voľnom čase skvelá cukrárka a v škôlke trpezlivá, pozitívna a vždy dobre naladená učiteľka našich Hviezdičiek.

Janka

Naša gazdinka

Naša vždy usmiata gazdinka Janka, ktorá robí najlepšie pomazánky, doma mama Terezky a Patrika, má v škôlke na starosti naše brušká , poriadok a dobru náladu 🙂

Zuzka

Učiteľka Angels class

Láskavé objatie mamy našim najmenším jasličkárom nahrádza Zuzka, doma mama malej Elišky, vo voľnom čase vášnivá bežkyňa a v škôlke vždy usmiata a láskavá pani učiteľka.

Ivka

Učiteľka Bees class

Náročnú úlohu na prípravu predškolákov má Ivka, doma mama Peťka a Peťky, vo voľnom čase profesionálna trénerka plávania detí, v srdci folkloristka a v škôlke zodpovedná a pedantná učiteľka našich najstarších.